Vijesti:
Oglas:
Početna > Vijesti > Vijesti dana > Seat Toledo proizvodit će se u Škodi
  • Smanji veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Povećaj veličinu slova

Seat Toledo proizvodit će se u Škodi


3.3.2012 18:45:00 | Autor/Izvor www.seebiz.eu
Vijest je prenesena s portala SEEbiz.eu koji vijesti objavljuje na izvornom jeziku

Nova generacija španjolskog vozila Seat Toledo proizvodit će se u Škodinoj tvornici u Mladoj Boleslavi i bit će sestrinski model Škode Rapid. Prema riječima glasnogovornika češke kompanije Josefa Balasza u slučaju nove kompaktne limuzine Škode i Seata Toledo radi se o dva različita modela, a u okviru raspodjele kapaciteta pojedinih tvornica koncerna Volkswagen (VW) proizvodnja modela Toledo je smještena u Mladu Boleslavu, rekao je Balasz.

Škoda je prošle godine počela proširivati svoju matičnu tvornicu i pripremati je za proizvodnju trećeg modela, pored "fabije" i "octavije"."Seat" će model "toledo koncept" promovirati sljedećega tjedna na autosalonu u Ženevi, dok je "Škoda" predstavljanje "rapida" koji će po veličini biti između "fabie" i "octavije", prema ranijim informacijama, odložila za kasniji period ove godine.

Proizvodnju skoro istih modela, Škoda i Seat su, zajedno s Volkswagenom, probali u slučaju tri mini vozila CitiGo, Mii i Up, koje proizvodi Volkswagenova tvornica u Bratislavi...
više